Agilitykoulutus

Agilityä rennolla otteella

Agility on laji, josta moni asia Suvierassa on lähtenyt. Olen suorittanut agilitykouluttajakortin jo vuonna 2007. Sen jälkeen olen säännöllisesti vetänyt ryhmiä sekä Valkealassa Mareena-hallissa että Kouvolassa Suviera-hallissa. Tällä hetkellä kaikki koulutukset tapahtuvat uudessa upeassa puolilämpimässä Koiraklubin hallissa Kouvolassa Tehontie 21:ssä. Hallissa Saltexin keinonurmimatto rouheella.

Suvieran agility-ryhmissä opitaan lajin alkeita ja nautitaan yhteisestä harrastuksesta koiran kanssa. Agility ei aina vaadi kisatavoitteita, vaan jokainen voi edetä haluamallaan tahdilla. Jos kuitenkin kilpailuhenki kohoaa harjoitellessa, möllikisat ovat oiva paikka aloittaa.

Suvieran agilityn jatkoryhmät pyörivät torstaisin klo 17-21 ja sunnuntaisin klo 15.30-17.00 

Seuraava agilityn alkeiskurssi alkaa kesällä 2020. Laita viestiä pikaisesti, jos olet kiinnostunut aloittamaan agilityn koirasi kanssa. Agilityn alkeiskurssilla joustavat kurssiajat, joten sopii myös vuorotyöläiselle. Kurssille mahtuu enintään neljä koirakkoa. Kurssi alkaa heti kun riittävä määrä koirakoita ilmoittautunut kurssille.

Tervetuloa tutustumaan

Kurssien hinnat löytyvät täältä.

Superkoira lentää ilman viittaa

Superkoira lentää ilman viittaa.

Kaapo ja pallo.

Agility on ihanaa kun sen oikein oivaltaa..

Agility on ihanaa kun sen oikein oivaltaa.