Nettiajanvaraus

Purtsi

Suviera siirtyy nykyaikaan! Nyt on mahdollista varata koirallesi hieronta-aika myös netin varauskalenterin avulla.

Tehdessäsi varausta kerro koirasi ikä sekä muutamalla sanalla tietoja koirastasi. Kerro myös oma nimesi ja puhelinnumerosi. Hieronta tapahtuu osoitteessa Olaskaari 15, Kouvola. Kotikäynnin ollessa kyseessä kerro myös osoitteesi ja muutama tuntomerkki ympäristöstä johon olen tulossa, jotta löydän perille.

Ota yhteyttä puhelimitse, tekstiviestitse, mesen kautta tai s-postitse, jos kalenterin kellonajat eivät sinulle sovi. Kalenterin kellonajat ovat hiukan suurpiirteiset, joten kannattaa olla minuun yhteydessä niin saadaan hieronta-aika säädettyä kalenteriin molemmille sopivalle päivälle ja kellonajalle.

Useamman koiran hieronta-aika samalle kerralle tulee varata puhelimitse tai s-postitse.

Koulutuksien varaus vain puhelimitse tai s-postitse. Puhelin 040-7688803 ja s-posti: suviera@outlook.com.

Hieronta Suvieran tiloissa (Olaskaari 15, Kouvola) 43€/koira (KSSK ry:n jäsenille 40€/koira) saman talouden seuraava koira 35€. Kotikäynteihin tulee lisäksi kilometrikorvaus  0,50 e/km, jos matkaa kohteeseen on minulta yli 10 km.

Ohjeita koirahierontaan tuleville: älä anna koiralle ruokaa ennen hierontaa. Väli saisi olla 3-4 tuntia. Ota mukaasi koiran lempinameja. Minullakin on nameja, mutta koirien maku ei aina vastaa minun namejani. Lenkitä koiruus hyvin, koska hieronnan jälkeen ei urheilusuorituksia vaan lepoa ja pientä lenkkiä.

Alla olevan linkin kautta onnistuu ajanvaraus koirahierontaan

https://slotti.fi/booking/tmisuviera/