Koiraklubi-halli

Tervetuloa Koiraklubi-hallille Tehontielle!

Koiraklubi-halli on kaikkea, mitä koira voi omistajansa kanssa toivoa. Halli on puolilämmin. Hallilla on mahdollista treenata esimerkiksi agilityä, hoopersia, näyttelykäyttäytymistä, tokoa, rally-tokoa, mutta myös pelkkä hauskanpito on sallittua.

Koiraklubin toiminnasta vastaavat Suvi Salmi ja Minna Niskapohja

Harjoittelumahdollisuudet

Koiraklubin agilitytekniikka-osasta löydät hyppyesteitä, viisi putkea, muuri, pituus, kahdet kepit, puomi, A-este, keinu, rengas. Kepeille on myös verkot ja ohjurit. Lisäksi hallilla on kontaktilänget ja boksi juoksukontaktin harjoitteluun puomilla. Toko-harrastajille löytyy umpitokohyppu sekä tokovälineistö. Hallilta löytyy kaikki rally-tokokyltit sekä telineet kylteille. Löytyy myös hoopers-esteet.

Kaipaatko treeniä näyttelykehään? Halli sopii myös erittäin hyvin näyttelykoulutukseen. Saltexin uudella keinonurmimatolla koirat pysyvät puhtaina ja molempien hallien seinältä löytyy peili, josta voi tarkastella vaikkapa koiran asentoa. Puolilämpimässä hallissa ei tule kylmä odottaessakaan.

Koiraklubi sopii mainiosti esimerkiksi kasvattajapäivien järjestämiseen. Hallilla koirat ja omistajat voivat viettää vauhdikkaan päivän eri lajeja testaten. Tekemistä riittää varmasti koiralle kuin koiralle!

Hallilla ei tarvitse pärjätä yksin, vaan apua ja ohjeistusta saa paikalle aina tarvittaessa.

Koiraklubi oy sijaitsee Teholassa. Tarkka osoite on Tehontie 21, Kouvola

Varauskalenteri löytyy sivulta www.paivyri.fi Tunnukset sivulle saa Minna Niskapohjalta samalla kun tekee hallille varauksen

Lisätietoja saat lähettämällä s-postia osoitteeseen: koiraklubi.kouvola@gmail.com tai ottamalla yhteyttä numeroon 040-7688803 (Suvi Salmi) tai 044-9883 853 (Minna Niskapohja)

Koiraklubin kotisivu löytyy: http://koiraklubi.nettisivu.org